Cart Link

ТОП 10 ОФЛАЙН ІГОР ДЛЯ ANDROID та iOS 2023

Зараз по всій Україні спостерігається відключення світла та інтернету, мобільний зв’язок також не завжди доступний. Тому інколи задумуєшся чим себе зайняти в такі моменти. І хоча б на деякий час відволіктися від різних проблем. Щоб не нудьгувати під час відключення світла і дати психіці відпочити, BigMag пропонує тобі добірку класних ігор на мобільник для яких не потрібний інтернет. Тому, заряджаємо телефон і повербанки поки є світло та занурюємося у світ пригод без русні. Сідай зручніше і приготуйся. Ось список офлайн ігор для iPhone та Android.

*пссс мож не скрінити ми про все подбали і додали кнопки з посиланнями на ігри.


Stealth Master: Assassin Ninja


Гра в жанрі стелс екшен-шутер, з захопливою постановкою бойових сцен. Вам доведеться зіграти у ролі непомітного воїна ніндзя. Гра в якій вам потрібно буде проходити рівні з великою кількістю охоронців та інших ворогів.



Для досягнення фінальної частини головний герой повинен усунути сек'юріті за допомогою катани. Також тут можна використовувати особливості оточення для прихованого проходження. Пройдені місії дозволять здобувати регулярні нагороди, які, у свою чергу, дадуть можливість відкриття нових скінів для провідного персонажа.



Спробуй себе у ролі ніндзя та дізнайся як перемогти зло, що постає на твоєму шляху. Посилання на гру в низу.

Frozen City


Гра в жанрі симулятор містобудування, ось тут вам доведеться зіткнутися з вічною зимою. Потрібно досліджувати дику природу. Місто розташоване в морозній глушині. У міру того як кількість людей, що вижили, зростає, команди дослідників будуть вирушати на вилазки. Надсилайте команди у пригоди та на пошуки більш корисних ресурсів. Дізнайтеся правду про сніжний апокаліпсис!



Розширюйте місто: будуйте більше будівель, щоб залучити більше людей, що вижили, і розширити ряди.

Збирайте ресурси, досліджуйте природу, дбайте про базові потреби людей і дотримуйтесь балансу між виробництвом та постачанням.



Створіть своє ідеальне засніжене місто, в якому буде процвітати мир та гармонія.


Shadow Slayer: The Dark Impact


Гра в жанрі 2D-слешер з аніме-персонажами та цікавою графікою. В цій грі нам пропонують приєднатися до пригод нашого героя у Фолізі. Колись щасливому та мирному світі, який став темним. Думаю як і мені вам це також здається чимось знайомим.

Нежить-боси тепер юрмляться всюди. Але це закінчиться зараз! Запасіться епічними здібностями героя, щоб розпочати битву століття вже сьогодні!



Отже, нам доведеться розкрийте свій потенціал та вивчити нові навички, щоб боротися з монстрами, а також досліджувати всі можливості цієї нової захоплюючої гри у жанрі hack & slash!



Відкривайте скрізь сховані скарби, вам потрібно бути спостережливим, щоб знайти їх. Не пропустіть скарб, тому що вони є дуже цінними.

Грайте будь-коли та будь-де, адже ця гра доступна в автономному режимі, як і всі інші в цій статті.


Spiritfarer Netflix Edition


Гра пригодницького жанру, це інді-гра з серій Netflix. В якій гравець повинен взяти на себе роль Харона, переправника душ через Вічну браму. На старті геймерів зустрічає відеовставка з мультяшною графікою і вам скажу вона вражає. Тішить, що персонажі в Spiritfarer — не просто модельки із завданнями, а справжні особи. З ними можна поговорити, дізнатися про їх улюблену їжу та характер, а також обійняти. Звичайно, завдання теж є і саме вони просуватимуть гравця за сюжетом.



Спочатку карта в Spiritfarer має багато незвіданих місць, але в міру досліджень це зміниться. Ця гра бере атмосферою, персонажами та опрацьованим сенсорним інтерфейсом.



У цю гру слід грати повільно. Тут немає стрімкої дії, динамічності чи поспіху. Немає навіть смуги з життя яке можна втратити, чи таймерів. Все це для світу живих. Spiritfarer - це гра, якою легко насолоджуватися, і, звичайно ж, вона цього заслуговує. Але це не означає, що в ній немає зла. Воно ховається за кожним кутом.


CarX Rally


Гра в жанрі перегони, в якій нам дадуть можливість сісти за кермо потужних автомобілів, щоб їздити на них важкими природними гоночними трасами. Спробуй вижати все з кожного автомобіля, щоб перемогти інших водіїв та продовжити боротися за найкращі машини. Коли ви тільки починаєте грати в CarX Rally, на вибір доступно лише трохи машин, але поступово ви зможете отримати доступ до нових автомобілів і їздити на них по всіх треках.



CarX Rally має чудову графіку, якість якої можна адаптувати під можливості будь-якого Android чи IOS-пристрою. А якщо ви вирішите, що бажаєте отримувати враження найвищої якості, кожен трек та обладнання всередині всіх автомобілів будуть відображатись у найдрібніших подробицях, так завіряє розробник. А от на людей що знаходяться на узбіччі траси, краще не звертати увагу, щоб зосередитися на трасі.



Також вам буде доступна майстерня, де: понад 15 видів машин з характеристиками за швидкістю і навіть масою, різні покращення з рівнями та частинами самої машини. Проходьте чемпіонати та отримуйте кубки, щоб відкривати нові локації з різними дорогами. У грі присутня симуляція погоди, години доби, люди, ефекти від пилу та реалістичні фізичні можливості, як і в реальному світі.


WipeSquad


Гра в жанрі шутер, тут ми перенесемося в майбутнє коли людство розвинулося до рівня, де роботи зайняли 95% вільних місць на роботах, міжпланетна федерація вирішила зробити комплексні зміни у світі. WipeSquad пропонує командні перестрілки від першої особи, причому підказки мінімальні, а управляти персонажем та його стріляниною доведеться самому; він стріляє автоматично, потрібно тільки тапнути по правій частині екрана.



Взагалі WipeSquad пропонує незвичайну формулу, де немає чіткого розбиття на раунди. Натомість гравці захоплюють нові зони карти (не плутати із захопленням точок як у Battlefield) і через кілька хвилин матч зупиняється, показуючи як змінилося поле бою та даючи шанс закупитись новою зброєю: пістолет, штурмову або снайперську гвинтівку. Судячи з геймплею WipeSquad, персонажі хоч і виглядають по-різному, на цьому їх відмінності закінчуються; принаймні активних здібностей немає.



Тут все просто не допустити противника в зону і вигравати ліги. Перш за все рекомендуємо визначитися зі зброєю та режимом для продовження нескінченних боїв.


Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas


Гра в жанрі РПГ і Екшен, створена для тих хто хоче запустити щось більше, ніж класичний «таймкіллер». Весь сюжет розбитий на кат-сцени, які промальовані й опрацьовані (для бюджетного проєкту) на високому рівні. Мінімальна кількість анімації та дій в кадрі, музика і постановка камери, все це в сукупності створює справжній шедевр.



Кожну локацію хочеться досліджувати максимально і пройти до кінця, відшукавши секретне місце. І в цьому плюс, бо для того, щоб повною мірою розкрити всі загадки, потрібно пройти цілий ланцюжок головоломок і зібрати ряд необхідних предметів і артефактів.



Тут все просто не допустити противника в зону і вигравати ліги. Перш за все рекомендуємо визначитися зі зброєю та режимом для продовження нескінченних боїв.


Truckers of Europe 3

Гра належить до жанру перегони, це гра про керування вантажівками. В якій вам належить сісти за кермо цих транспортних засобів, що використовуються для перевезення вантажів. Беріться за різні завдання та виконуйте їх на різних маршрутах, щоб заробити гроші, необхідні для розширення автопарку.



Дорога для доставки спеціальних вантажів може бути дуже довгою, а самі предмети неможливо помістити в одну машину, тому дають змогу допомогти іншим справлятися з поставленим завданням легше. І ось так ви станете далекобійником, який підкорить різні вантажні машини.



Заробляючи великі гроші на власній роботі ви зовсім скоро зможете не тільки придбати нові вантажівки і прокачувати їх до останніх рівнів, але й найняти додаткових працівників, які виходитимуть на зміни під час вашої відсутності або паралельно з вами.


Republique

Гра в жанрі RPG, ви допомагатимете дівчині, на ім'я Хоуп втекти з ув'язнення. Вона живе в країні з деспотичним режимом, де її ув'язнили і тепер, щоб вибратися на волю, їй потрібна ваша допомога. Ви як справжній хакер зламуєте державну систему відео спостереження та допомагаєте їй відкрити не одну двері, а також пройти складні пастки та не потрапити стражникам.



Геймплей проходить від третьої особи. На жаль, головна героїня цієї гри зовсім не вміє битися. У зв'язку з цим все, що їй залишається робити – це бути тихою та потайливою. Потрібно рухатися максимально непомітно, орієнтуючись на підказки.



У цій грі на вас чекають цікаві пригоди, легке керування за допомогою одного дотику, та озвучення героїв іменитими зірками.


Pascal's Wager

Ще одна гра з жанру RPG, що має чудову графіку нового покоління, за що і прийдеться платити. Бо в Google Play та App Store платна. Це щось типу мобільної адаптації Dark Souls II та Elden Ring. Дія гри розгортається у темному світі, у якому внаслідок природного катаклізму сонце опустилося на дно океану. Позбавлений світла континент раптово виявився покритий чорним туманом. Місцеві жителі божеволіють, і ніхто не знає чому.



У Pascals Wager вам буде на вибір представлено 4 персонажі з унікальними вміннями та власним стилем бою, ви зможете вибрати відповідного та вирушити назустріч пригодам.



Отже, в цій грі доведеться розібратися в обставинах, що склалися, і врятувати все людство. На шляху вас чекатиме безліч небезпек та різних монстрів.


Регулярні проблеми з електрикою і зв’язком в Україні сильно обмежують українців. Ви думали, що багато хороших відеоігор вимагають постійного підключення до інтернету, в нашій добірці ми вибрали лише ті ігри, в які можна пограти й офлайн.
Цей список ми спеціально створи для вас, щоб трошки відірватися від повсякденних проблем.