Cart Link

Який вживаний iPhone купити у 2023?

BigMag №1 з продажу б/у Apple техніки ми створили список та короткий порівняльний опис актуальних моделей для 2023 року. Сподіваємося, що це допоможе вам визначитися та вибрати гаджет до душі. Вживані айфони в Україні дуже популярні не тільки через преміальність, а ще:

  1. Ліквідність, будь-який iPhone через рік втратить в ціні сильно менше, ніж любий Android;
  2. Ремонтопридатність, на кожному кроці є сервісні центри, які лагодять техніку Apple, є всі запчастини. До прикладу екран на Xiaomi, Meizu, OPPO потрібно замовляти та чекати. На iPhone навіть на нові 14 моделі, в Україні вже є всі запчастини;
  3. Про те що він б/у знаєш тільки ти.


Топ 5 Айфонів на різний бюджет!


Смартфони від компанії Apple не втрачають популярності, а швидко її набирають. Рано чи пізно у кожного з'являється бажання випробувати пристрої від Apple. Тому ми підготували статтю, щоб допомогти вам визначитися із вживаною моделлю айфона, який краще придбати у 2023 році.


1. iPhone XR


Якщо вам потрібен дешевий, але все ж таки дуже потужний телефон, то так, iPhone XR варто купити у 2023 році. Він вийшов 5 років тому, та досі залишається в топі продаж серед б/у смартфонів продукції Apple. Вживаний iPhone XR можна назвати апаратом для тих, хто хоче спробувати новий дизайн та Face ID, або лише планує знайомитися зі смартфонами Apple. Даного пристрою буде достатньо для будь-яких ваших потреб: перегляду сайтів та роликів на YouTube, читання книг, ігор та спілкування в месенджерах. На додаток до цього, iPhone XR отримуватиме оновлення iOS на довгі роки. Отже, переваг в даній моделі багато, але все-таки залишається питання “Чому варто придбати iPhone XR у 2023 році? ”. А ось і відповіді:

  • основною перевагою є ціна, коштує як iPhone X, але з залізом від iPhone XS;
  • даний пристрій може похвалитися своєю надійністю і ремонтопридатністю. Ми як фахівці можемо впевнено сказати, що Айфон XR у компанії Apple вийшов одним із най надійніших телефонів. Також деякі запчастини на XR дешевші в порівнянні з запчастинами для iPhone X, наприклад заміна скла.

Якщо обираєте iPhone в цьому бюджеті і для вас камера не основним критерієм, хоча вона в iPhone XR зовсім непогана, проте у новіших моделей камера звісно краща. Тоді радимо вам вибрати iPhone XR у 2023 році.


2. iPhone 11


Якщо йдеться про купівлю iPhone 11 б/у – в будь-якому випадку ви отримаєте першокласний апарат з потужним “залізом” та низкою потрібних функцій. Придбати вживаний iPhone 11 ми радимо тим, хто хоче отримати відносно сучасний пристрій за чудовою ціною. Переживати про те, що смартфон швидко застаріє, також не варто. Він залишиться актуальним ще протягом кількох років. Цей пристрій може бути відмінним вибором не тільки для комунікації, але й фото, розваг та дозвілля! iPhone 11 подолає будь-які завдання. Часто граєте? Будь-яка гра буде працювати кілька годин поспіль. Бажаєте змонтувати простеньке відео? Без проблем. Чи вартий покупки б/у iPhone 11 у 2023? Безумовно так! Пропонуємо ознайомитися з його основними перевагами:

  • низька ціна;
  • оснащений двома основними камерами;
  • новий формфактор, з заду камери у квадраті, відрізняється від лінійки iPhone X;
  • можна знайти з рідною батареєю, від 85% і вище. Ми як фахівці знаємо, що рідна батарея 85% і вище буде краще будь-якої зміненої, навіть коли повідомляють, що міняли на оригінал. Але все ж таки на б/в iPhone 11 багато змінених батарей, тому якщо хочете знайти пристрій з рідною батареєю, звертайтесь до наших менеджерів, і ми підберемо для вас ідеальний варіант.

Якщо ви хотіли б купити б/у iPhone 11, магазини BigMag – саме те місце, де ви можете зробити це з максимальним комфортом. Також ми можемо запропонувати вам відправку Україною за допомогою послуг Нової Пошти. Звертайтесь до нас – ми з радістю допоможе підібрати ваш айфон!


3. iPhone 12 Pro


Якщо для вас створення й обробка фотографій та відео є в пріоритеті, б/у iPhone 12 Pro чудово для цього підходить. Цей смартфон пропонує сучасні технології та робить все на дуже високому рівні. Прекрасна модель з вражаючою камерою та великим зручним дисплеєм. Блок камер 12 Pro буде тішити відмінними знімками ще не один рік, завдяки цьому iPhone 12 Pro залишається однією з найпопулярніших моделей і у 2023 році. Виходячи з кращого співвідношення вартості гаджета до його начинки, то найкращий Айфон, купити який ви можете у 2023 році, — це вживаний iPhone 12 pro. За цілком приємну ціну гаджета ви отримаєте:

  • смартфон оснащений трьома основними камерами;
  • преміальний дизайн;
  • професійні можливості фотографії;
  • величезну міць, що ховається в досить компактному корпусі

Відмінні показники продуктивності та автономності у поєднанні з доволі доступною вартістю за б/у iPhone 12 pro у 2023-му році — розумний вибір.


4. iPhone 11 Pro


Б/у iPhone 11 Pro стане гарним рішенням для тих, хто хоче спробувати iPhone із трьома камерами, але не хоче переплачувати за нові версії айфонів, які коштують великих грошей, при цьому хоче отримати якісний потужний гаджет на кілька років використання. Зараз ціна iPhone 11 Pro на 7-8 тисяч дешевша від вживаного iPhone 12 pro. Тому якщо потрібна Pro версія, за відносно не дорогу ціну, радимо б/в iPhone 11 Pro. Саме Pro версія має найбільш впізнаваний дизайн. Обравши цю модель ви будете в захваті від того, що отримали якісний, довговічний та надійний мобільний телефон. Та й купити вживаний iPhone 11 Pro в ідеальному стані у 2023 році не складе труднощів. Основні переваги iPhone 11 Pro:

  • низька ціна в порівнянні з іншими Pro версіями;
  • оснащений трьома основними камерами;
  • оригінальна конфігурація і міцний корпус;
  • напівпрофесійні можливості фотографії.

Купуючи, у нас, б/у iPhone 11 Pro, ви можете не переживати за цілісність телефону, ви отримаєте телефон в ідеальному стані, в повній комплектації та з усіма документами.


5. iPhone 12


Якщо ваша ціль мати бездоганний б/у смартфон з ідеальною операційною системою та камерою, що підкреслить ваш стиль та статус — безперечно, iPhone 12 варто придбати. Можна сказати, що покупка б/у iPhone 12 є відмінним рішенням для тих, хто хоче заощадити. iPhone 12 є 3-м за новизною зі смартфонів Apple (після iPhone 13 та iPhone 14). Однак це не говорить про те, що смартфон має погані технічні характеристики, а навпаки — дуже збалансований і продуктивний пристрій. Ще слід зазначити, що Айфон 12 ідеально підходить, як для роботи, так і для гри, навчання, використання редакторів фото, відео. За цілком прийнятну вартість ви отримаєте:

  • оновлений дизайн з плоскими гранями;
  • дві основні камери з вдосконаленою технологією фото- та відеозйомки;
  • надзвичайно потужний, швидкий, автономний iPhone 12 зі стильним дизайном.

Також, не варто забувати про ліквідність даного смартфону — через рік-два ви його зможете продати, і майже нічого не втратити.

Всі вживані моделі iPhone мають різну популярність та свого покупця, але тут ми зібрали топ 5 iPhone, які вважаємо варті до покупки у 2023.

Але якщо вам потрібна інша модель, звертайтесь, у нас великий вибір, і всі в наявності.

Про BigMag:
<strong>10 років</strong> на ринку України
10 років на ринку України
Більше <strong>100.000 клієнтів</strong>
Більше 100.000 клієнтів
4 магазини в Україні
1000+ відгуків на Google, середня оцінка 4,6*
Працюємо <strong>7 днів</strong> в тиждень та <strong>12 годин</strong> кожен день
Працюємо 7 днів в тиждень та 12 годин кожен день
Аудитирія в Instagram 117.000 та TikTok 112.000
Whatsapp
Замовити через telegram