Cart Link

ТОП-5 бюджетних смартфонів на Android-2019

На сторінках нашого блогу вже мелькали рекомендації по вибору недорогих смартфонів, що побачили світ в 2019 році. Однак з тих пір виробники мобільної техніки встигли випустити ще кілька моделей, гідних уваги читачів. Саме тому ми не втрималися від спокуси і вирішили продовжити тему.

Ще пару років тому покупець нового гаджета ставав перед болісним вибором - заощадити гроші і відмовитися при цьому від переважної більшості корисних функцій, або витратитися і взяти навороченную модель з усіма інноваційними «фішками». Сьогодні ця проблема кудись зникла сама по собі. Тепер цілком можна купити недорогий смартфон, не жертвуючи при цьому сучасними технологічними рішеннями. Головне - правильно підійти до вибору.

Наш огляд, який представляє собою ТОП бюджетних смартфонів в 2019 року, стане своєрідним путівником по ринку переносної електроніки. У ньому представлено відразу 5 моделей смартфонів, які заслуговують на увагу користувачів.

Meizu M6T: добротний бюджетник з Китаю

Зовсім недавно по світу пронеслися чутки про те, що компанія Meizu близька до банкрутства і буде отримувати дотації від держави. Складне фінансове становище, втім, не заважає їй робити досить якісні гаджети. Meizu M6T - один з яскравих прикладів.

Корпус Мейзі М6Т виконаний з відмінного пластика, який має високу міцність, не дивлячись на ідеально гладку поверхню не вислизає навіть з вологих рук, надійно захищає нутрощі апарату від самих різних пошкоджень. Модний нині безрамковий екран з діагоналлю 5,7 дюйма хоча і дещо тьмяніє на сонці, але все ж радує яскравими квітами і високою якістю картинки. Розташований на задній панелі дактилоскопічний датчик миттєво реагує на дотики.

До недоліків пристрою можна віднести досить слабку для такого дисплея батарею, ємність якої становить 3300 mAh. При інтенсивному використанні гаджета вона розряджається буквально за 5-6 годин, що не можна назвати хорошим показником автономності. В іншому ж пристрій цілком заслуговує 5 позиції в нашому рейтингу.

Основні його характеристики виглядають наступним чином:

  • оперативна / вбудована пам'ять: 2/16 і 3/32 Гб;
  • ЦП: MediaTek MT6750;
  • дозвіл подвійний основної камери - 13/2, а фронтальний - 8 мегапікселів;
  • гібридний слот для сім і карт пам'яті microSD.

Купити модель Meizu M6T можна за 3600. Легко переконатися, що цей пристрій є кращим недорогим смартфоном, який перевершує інші позиції рейтингу по ціні і практично не поступається за технічними характеристиками.

Redmi 6A: класична модель від Xiaomi

Ще один китайський бренд продовжує випускати на ринок бюджетні гаджети, які цілком здатні порадувати користувачів функціональністю. Однак Xiaomi, як і Meizu довелося трохи пожертвувати для цього зовнішнім виглядом апаратів. Практично всі останні недорогі моделі випускаються в корпусах з пластику, який змінив міцний і ефектний алюміній. Крім того, в них застосовується традиційний плоский екран замість більш естетичного та звичного сучасним користувачам 2,5D-скла.

До переваг моделі Redmi 6A можна віднести наявність відносного великого FullView-дисплея (діагональ 5,45 дюймів - не так багато за нинішніми мірками), використання більш потужного, ніж в попередньому апараті процесора MediaTek Helio A22.

Не забуваємо і про інші технічні характеристики Сяомей Редмен 6А:

  • задня камера на 13 МП і фронтальна на 5 МП;
  • ємність а ккумулятора - 3000 mAh. Приймаючи рішення до упіть модель Xiaomi Redmi 6A, не розраховуйте на неймовірну автономність - заряду АКБ навряд чи вистачить на один день інтенсивної експлуатації пристрою;
  • окремі слоти під 2 сімки і карту пам'яті;
  • оперативна / вбудована пам'ять: 2/16 Гб.

ASUS ZenFone 5: не зовсім бюджет

Вартість даної моделі зараз досягає приблизно 15-16 тисяч рублів. Вона трохи дорожче попередніх двох пристроїв, але і за технічними характеристиками вона їх значно перевершує. Вже одне те, що в гаджеті використаний нехай і трохи застарілий, але більш швидкий і продуктивний процесор Qualcomm Snapdragon 636, про що розповість досвідченим користувачам.

Інші характеристики моделі Асус Зенфон 5 також не можуть не радувати:

  • діагональ екрану - 6,2 дюйма;
  • оперативна / вбудована пам'ять: 4/64 Гб;
  • фронтальна і основна камери - 8 і 12 МП відповідно;
  • акумулятор на 3300 mAh, який завдяки економічному процесору цілком здатний пропрацювати без підзарядки близько доби.

Як видно з характеристик, можна цілком купити модель ASUS ZenFone 5 для ігор і для роботи з "важкими" додатками. Можливості пристрою дозволяють не встановлювати додаткову карту пам'яті, і роблять його ідеальним варіантом для серфінгу в інтернеті, перегляду фільмів та відеороликів.

Alcatel 3V 5099D: бюджетний фаблет

Компанія Alkatel, яка давно і досить успішно спеціалізується на випуску звичайних «дзвонилок» і недорогих смартфонів з мінімальними функціями, здивувала виходом у світ фаблет 3V 5099D. Модель оснащена дуже якісним безрамковий екраном з діагоналлю 6 дюймів і популярною сьогодні подвійне тиловий камерою на 12/2 МП. Саме завдяки цьому таким можливостям, вона зарахована до кращих бюджетним смартфонам 2019 року. Акумулятор ємністю 3000 mAh навряд чи забезпечить тривалу автономну роботу, але при інтенсивних навантаженнях все ж протримається 6-7 годин.

Також варто сказати і про інші характеристики смартфона:

  • фронтальна камера -5 МП;
  • гібридний слот для 2 сім-карт або однієї сімки і карти пам'яті;
  • ОЗУ / вбудована пам'ять: 2/16 Гб.

З такими параметрами смартфон Алкатель 3В 5099Д навряд чи підійде для ігор або роботи з «великоваговим» софтом. У той же час він стане відмінним рішенням для щоденного спілкування в соціальних мережах і месенджерах. Купити модель Alcatel 3V 5099D можна всього за 4 тисячі гривень, що робить її одним з найбільш недорогих гаджетів на вітчизняному ринку.

Nokia 3.1 16GB: бюджетний смартфон з NFC

Здивувала користувачів і компанія Nokia, яка розвинула тему популярної і недорогий «трійки», що вилилося в створення досить цікавого смартфона 3.1. Його переваги цілком очевидні:

  • далеко не новий, але досить надійний процесор MediaTek MT6750 забезпечує стабільну роботу апарату з мінімальними глюками і зависаннями;
  • наявність NFC-модуля, який рідко з'являється навіть в кращих дешевих смартфонах;
  • дисплей з діагоналлю 6 дюймів, який захищений від пошкоджень захисним склом Gorilla Glass;
  • міцний алюмінієвий корпус, завдяки якому начинка Нокіа 3.1 надійно захищена від механічних пошкоджень;
  • «Чиста» операційна система Android 8.0.

Крім того, відзначимо підтримку всіх бездротових технологій, 32 гігабайти вбудованої і 3 Гб оперативної пам'яті, значно прискорюють роботу пристрою. Ємність акумулятора становить всього 2900 mAh, однак грамотний підхід до оптимізації витрат батареї дозволяє працювати в автономному режимі протягом цілого дня. Якщо ви вирішили купити модель Nokia 3.1 16GB, готуйте приблизно 4 000 грн. Саме стільки пристрій коштує в найпопулярніших магазинах електроніки.

Про тих, хто не зміг

На лідируючих позиціях цього ТОПу повинна були бути і одна з кращих моделей смартфонів в своїй ціновій категорії - Huawei P20 Lite. Однак зараз китайському виробникові зовсім не до участі в будь-яких рейтингах і навіть не до випуску нових апаратів. Скандал з Google, а також заборона на установку популярних додатків Facebook, Instagram і інших цілком можуть звести всі переваги продукції бренду до мінімуму. Залишається сподіватися, що в самий найближчий час азіатському гігантові все ж вдасться вирішити всі проблеми і продовжити випуск недорогих, якісних і функціональних гаджетів, які зуміли завоювати популярність у вітчизняних користувачів.

Про BigMag:
<strong>10 років</strong> на ринку України
10 років на ринку України
Більше <strong>100.000 клієнтів</strong>
Більше 100.000 клієнтів
4 магазини в Україні
1000+ відгуків на Google, середня оцінка 4,6*
Працюємо <strong>7 днів</strong> в тиждень та <strong>12 годин</strong> кожен день
Працюємо 7 днів в тиждень та 12 годин кожен день
Аудитирія в Instagram 117.000 та TikTok 112.000
Whatsapp
Замовити через telegram