Cart Link

Топ-5 ігор на Android - кращі ігри для смартфона в 2019

На сьогоднішній день мобільний геймінг займає більшу частину від загального ринку відеоігор. Наприклад, в 2018 році стало відомо, що ігри для смартфонів займають більше половини ігрового ринку , а саме 51% (25% відсотків мають консолі, а що залишилися 24% - ПК).

Саме з огляду на те, що відеоігри не стоять на місці, і з кожним роком виходять все більше унікальні і технічно передові програми, ми зовсім недавно розповіли вам про кращі ігрові смартфони на даний момент . Тепер же ми хочемо вам розповісти про ігри, які ви зможете пограти на цих пристроях. В нашу добірку увійшли не тільки вимогливі тайтли, але і досить "доступні" за вимогами до девайсу іграшки.

Сьогодні ми розповімо вам про кращі ігри для Android-смартфонів в 2019 році. Дані для цього матеріалу ми збирали з усього інтернету, статистики завантажень з Play Market, а також опитування наших користувачів. Це тільки перша частина нашого ТОПу, трохи пізніше ми розповімо і про кращі ігри на iOS.

PUBG Mobile - кращий Battle Royale на Андроїд

Якщо ви грали в ПК-версію PlayerUnknown's Battlegrounds, то ви в принципі повинні зрозуміти загальну механіку гри. PUBG - це гра в жанрі шутера Battle Royale (королівська битва), в якому ви воюєте проти інших гравців в стилі "кожен за себе", або ж проти інших в команд (в разі, якщо ви граєте з 1-3 друзями). Мета гри - стати останнім, хто вижив серед 99 інших гравців в битві.

Чим же хороший PlayerUnknowns Battleground Mobile? Саме тим, що він практично нічим не відрізняється від комп'ютерної версії гри. Трохи спрощена графіка, управління і інтерфейс роблять її тільки краще, дозволяючи запустити її на не самих топових гаджетах.

Крім цього, в версію для смартфонів додали усілякі бонуси, які цілком типові для ігор на цій платформі. Тому якщо ви любитель постріляти в іграх на смартфоні, то вам дійсно варто завантажити PUBG Mobile , до того ж вона повністю безкоштовна!

Real Racing 3 - класика гоночних ігор на телефони

Хоч Real Racing 3 вийшла ще в далекому 2013 му, але вона і зараз вважається найкращою гоночної грою на Андроїд-смартфони (і не тільки!). Можливо, цю привілей гра отримала через те, що конкурентів у неї практично немає, але це далеко не єдине, що дозволяє бути їй кращої.

Реалістична графіка, правдоподібна фізика, а також широкий автопарк, який включає в себе 140 виключно ліцензованих автомобілів - Audi, Porsche, Lamborghini і багато інших. На них ви можете підкорити більше 39 треків в 17 реальних локаціях (Мельбурн, Дубаї і т.д.).

"Вишенькою на торті" став мультиплеер. До поновлення Real Racing 3 (2.0) була доступна виключно TSM-розрахована на багато користувачів гра. В цьому режимі гравець змагається з іншими гравцями не безпосередньо, а з їх проекціями, які були записані ними при проходженні траси. З версії додатка 2.6 в грі доступний класичний мультиплеер до 8 гравців.

The Elder Scrolls: Blades - Стародавні Сувої на вашому мобільному

Якщо ви любитель різних RPG-ігор типу Fallout, то ви напевне повинні бути знайомі з серією ігор TES, таких як Morrowind або Skyrim. TES: Blades - це нова глава в світі "Древніх Сувоїв", в якому вам доведеться взяти на себе роль одного з агентів Клінков - таємної організації Імперії.

Як і в основних іграх серії, в Blades ви можете створити свого персонажа за допомогою спеціального редактора, битися в режимах PvE і PvP, а також дослідити різні підземелля в пошуках зброї, броні та інших артефактів.

Хоч запуск "Клінков" був не гладким, і багато писали про агресивної монетизації проекту, а також слабкою подачі лора, проте це однозначно гра, яку варто пограти. Особливо з огляду на те, що TES Blades можна скачати абсолютно безкоштовно з Google Market . Спасибі, Тодд!

Old School RuneScape - MMORPG для хардкорщиков

Повертаючись до рольових ігор хотілося б згадати ще один, не менш важливий їх піджанр, а саме MMORPG (масова розрахована на багато користувачів ролева онлайн-гра). RuneScape є однією з найпопулярніших браузерних ігор в цьому жанрі. Саме завдяки браузерності вона вигравала у таких гігантів як Lineage або WoW в своїй доступності гри, але точно не в простоті геймплея.

Перша версія Рунскейп вийшла ще в далекому 2001, пізніше була випущена Old School RuneScape - в 2013, а в кінці 2018 дана гра була випущена і на смартфонах, ставши за 2 тижні найбільш скачуваною відеогрою для смартфонів відразу в 8 країнах !

Отже, що ж робити в RuneScape? Гравець може виконувати різні квести (присутній нелінійний сюжет), прокачувати свого персонажа використовуючи більше 25 різних навичок, від "Магії" до "Рибальства", а також боротися з іншими гравцями в режимі ПВП.

РунСкейп доступний як безкоштовно, так і платно. Передплатники другий отримують втричі більшу карту, 8 додаткових ськиллов і додаткові завдання.

Pokemon Go - слові їх всіх за допомогою свого смартфона!

Основний "хайп" гри припав саме на момент випуску гри, а саме кінець 2016 і початок 2017 року. Всього за 2 місяці гра отримала понад 100 унікальних скачувань і дозволила Niantic заробити близько 440 мільйонів доларів . На стан 2019 року Pokemon Go все ще однією з найпопулярніших мобільних ігор в світі.

Основна ідея гри, втім, ніяк не відрізняється від ідеї однойменного мультсеріалу. Основна мета - зловити якомога більше рідкісних покемонів, еволюціонувати їх і боротися ними з покемонами інших гравців в Джим (спортзалах). Механіка гри працює за принципом GPS-трекінгу, відстежуючи пересування гри на реальній карті, адаптованої в грі. На шляху у гравця можуть виникати покемони, яких можна зловити за допомогою покеболов. Крім згаданих Джим, на карті також будуть доступні різні покестопи, в яких ви можете отримати різні предмети: яйця з покемонами, покеболи, зілля і приманки.

На жаль, навіть через 3 роки з моменту виходу гри, Покемон Гоу все ще недоступна для скачування в Україні. Але незважаючи на це, скачати Pokemon Go в Україні можна, наприклад на 4PDA .

Про BigMag:
<strong>10 років</strong> на ринку України
10 років на ринку України
Більше <strong>100.000 клієнтів</strong>
Більше 100.000 клієнтів
4 магазини в Україні
1000+ відгуків на Google, середня оцінка 4,6*
Працюємо <strong>7 днів</strong> в тиждень та <strong>12 годин</strong> кожен день
Працюємо 7 днів в тиждень та 12 годин кожен день
Аудитирія в Instagram 117.000 та TikTok 112.000
Whatsapp
Замовити через telegram